by
on
under
Permalink

Medverka på företagsmässa eller event

Innan ni bestämmer er för att ställa ut på en företagsmässa eller ett liknande event finns det några saker som är bra att ha förberett. Allt från att skicka ut inbjudningar till att trycka upp marknadsföringsmaterial är viktigt. För att mässan ska vara lyckad krävs en del planering och förberedelse. Men kommer ni förberedda och med en bra attityd kommer mässan att vara en succé.

Viktigt att veta

Det viktigaste innan mässan är platsen ni ska ställa ut på. Se till att få en bra plats där det är mycket människor i rörelse. Desto fler människor som går förbi desto större chans finns det att någon ska stanna och se vad ni har och erbjuda. Och se till att vara aktiv, prata med alla som går förbi med målet att hitta er nästa kund.

Ställa ut

När ni väl är på plats på mässan och det är dags att ställa ut är det bra att hålla er monter enkel. För mycket saker kommer göra att allt ser stökigt ut och mindre människor kommer dras till den. Men för att få till det där lilla extra är det alltid bra med någon form av utsmyckning som drar till sig blickarna av de som passerar.